En känslig fråga

triskele081199Jag har alltid älskat att debatterat/diskutera framförallt med de som anser sig bättre vetande & de som står för tvärtom gentemot mig.

Jag har alltid ansett att en tro en spirualitet ej har el kommer höra ihop med politik!!

Men när nu människor vill dra MITT hedenskap/tro/kultur i smutsen & får den att verka hatisk/rasistisk m.m så blir jag förbannad & så trött att dessa människors röster gör sig hörda..

Idag så satt jag med en god väninna som ej är Asatroende, men ej kristen heller. Hennes slutsats var & är ”Ni måste sprida detta budskap/informera de människor som tror & associerar hedendom med olika politiska partier & extremism.

Om någon tror att en riktig själslig hednisk person skulle rösta på ert Kristet parti, oavsett om det är åt höger el vänster tänk om!! Varför skulle jag som stolt hednisk kvinna överhuvudtaget vilja införa obligatorisk Kristendom i skolorna & förbjuda alla andra religioner/tro??? Är ni galna säger jag till de som tror det..

Vi blev förslavade och tvångs koncentrerade till kristendomen så varför skulle jag stå bakom män/kvinnor som jag anser försvagade mitt folk mitt ursprung & smutskastat mina förmödrar & förfäder?

Nej jag är ej en hycklare el deltids Gydja/Völva det är jag till 100% & jag är stolt Asatroende/Hednisk & kommer vara det tills mitt sista andetag. Men att då dra mitt & ERT arv i smutsen av dessa Fä som säger att de är hedningar men sen lever som allt annat än hedniskt & står för en kristen politik & dess värderingar gör mig rosenrasande!!

Så mina Systrar & Bröder gör era röster hörda. Var ej blyga el tveka att debattera/informera de som bara följer el tror på de som vill krossa vårt arv. Vill få oss att kuva oss under den totalitära maktens grepp de Abrahamitiskt styrda maktens män driver..

Ställ eder Stolta Bröder & Systrar för vi är ett Urfolk ett jordens folk ett Storslaget Folk..

Äring & Frid önskar jag eder alla.
Öldungur Gyðja/ Anette DisÆlv Carlsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s