Ett varnande finger

received_10156166870510225.jpeg

På sistone har jag både läst & stött på människor som så innerligt vill predika om det högre medvetandet, de högre dimensionerna samt olika frekvenser. Om yoga varje dag med andingsövningar m.m. Det som fångat min uppmärksamhet är att de människor som predikar detta, dock ej alla men väldigt många av dem,  har absolut ingen aning om vad de talar om utan bara citerar vad de läst & hört från andra.

Som medmänniska som spirituell individ & som Er Äldste Gydja så känner jag att detta är en ämne som måste lyftas.

Att genomgå en transformering är ej lätt eller enkelt, att lyfta blockader är ej smärtfritt. Att ens påbörja sin själsliga resa är det för det första ej alla som klarar av & de som påbörjat vet vad det innebär.

Att sitta & läsa i olika forum samt diskussions grupper kan vara förödande tyvärr. Där så många personer säger att de är dittan eller dattan men när sanningen kommer fram varken kan eller är de ett skit, bara ett alter ego som vill att massan ska föda dem & deras hunger. Det smärtar min själ & det gör ont i mitt hjärta hur de lyckas att förstöra dem som faktiskt bara vill lära sig.

received_10156166873525225
Man kan ej bara slänga ur sig till en annan att yoga & med djupandning  bara är att göra hemma själv, att det bara är att börja! NEJ det är det inte ! Har man aldrig gjort det så bör man gå till någon som håller på med sånt. Då man med djupandning frigör så extremt mycket fysiska processer i ens kropp och sen har vi den psykiska processen som är lika enorm. Har man aldrig gjort det så bör man absolut inte göra det själv.

När det kommer till dimensioner/högre medvetande /frekvenser/skuggsidor m.m så NEJ det är inte en harmonisk kärleksfull & vacker process & de som påstår det är hycklare som ej ens har kommit i närheten av den. Sanningen är att den är full med innerlig djup smärta, & inget konstigt med det alls då man bearbetar allt i sin själ, även sånt vi tror vi redan har gjort.

Det vackra kärleksfulla & harmoniska kommer efteråt & det kommer i vågor när man väl accepterat processen & förstår. Det är då vi utvecklas. Varje del kommer i som vågor när vi är klara med en så känner vi harmoni & allt det, sen när de högre makterna tycker det är dags så kommer nästa smärtsamma våg & därefter förståelsen.

 

Tree-Heaven-Hell.01

Som min Älskade Farmor sa ”Goda råd äro dyra” ack så sant & de som betalar får betala med sin själ & smärtan i den, när de inser att det ända de åstadkommit är att föda någons alter ego.

Väl Mött

Öldungur Gyðja/ Anette DisÆlv

received_10156166868735225 (3)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s