SHF logga nedtagen från Facebook

Facebook har stängt av mig och andra SHF medlemmar för vår föreningslogo.
Vad grundar sig detta på?
facebook-748885_960_720.jpg
Någon har så klart anmält. Dessa personer som gjort detta är nog så oallmänbildade att de inte ser skillnad på en nordisk hednisk symbol och det tyska nationalsocialistiska arbetarpartiets flagga från 1940-talet. De kanske får för sig att de gör något gott, att de stoppar rasism? Det mest skrämmande är nog att facebook som är en offentlig tjänst över internet anställer så okunniga människor som den personen som har stängt av folk och tagit bort vår föreningslogga.
img_0335.jpg
SHF logo är en bindruna bestående av 4 st sammanlänkade A-runor. Den har inspirerats av en isländsk skyddsymbol. A-runa eller Anzu står för kommunikation, det står för makt och asarna. Det står för vad SHF är. Den har aldrig använts inom högerextrema eller rasistiska sammanhang.
FB_IMG_1537479874821
Vi nordiska människor som fortfarande ser oss själva som nordiska och uppvisar en folklig eller nationell identitet och självmedvetenhet har vant oss vid att bli utsatt för grova rasistiska påhopp och rasdiskriminering. Ett lysande exempel är att en svensk person inte kan skyddas mot hets mot folkgrupp. Det är alltså fritt fram att förnedra, mobba, diskriminera och terrorisera vårt folk.
De använder sig av termer som minoritetsfolk och majoritetsfolk. Som om all verklighet handlade om statistikens relationen till deras stat. Människorna ska vara i lika stora grupper i samhället annars bestraffas och bekämpas folkgrupper som är för stora. Ett annat ord för den ideologin är folkmord. Stater äger inte rätt att särbehandla folkslag negativt och sänka deras standard för att försvaga eller utrota dem. Att skandinaverna skulle vara en ”majoritetsbefolkning” är dessutom helt befängt då vi endast utgör ca 2 promille av världens befolkning.
Swede-Hollow-PHOTO-Lewis-W-Hine-2-e1508940588557-1177x800.jpg
SHF som är ett etniskt skandinaviskt förbund har rätt att använda runor då det är en del av vårt kulturarv och levande tradition. Av alla germanska områden som använde runor så var det i Skandinaviens de användes mest och under längst tid, även intill våra dagar. De tillhör oemotsägligt och onekbart det Svenska och de nordiska folken.
Urgammal-runsten-Jenny-Nord-antikvarie-hade-g-auml-rna-velat-veta-vem-som-till-auml-gnades.jpg
När facebook och andra sociala medier diskriminerar oss för vårt alfabet och stänger av våra konton så är vi som Rosa Parks som inte fick sitta på bussen för att hon var svart. Vi ska alltid se symbolvärdet i deras handlingar. De visar  förakt och försöker utradera nordfolken och vår kultur. De behandlar oss illa helt cyniskt, systematisk och automatiskt. Det är snarast en ryggradsreflex i dem att hata och nedvärdera oss.
71Ql5QnTsk_1394497222960.jpg
Chefen för facebook i Sverige, Sam Rihani, är av utländsk härkomst. Kan det öka på hans oförståelse inför den nordiska kulturen, våra attribut och uttryck? Om de ville lyssna så kunde vi förklara vad vår kultur står för och hur den ser ut.
Sam_Rihani.JPG
Svenska staten har betalt enorma summor i bidrag för att facebook skulle lägga sina servrar här. De har jättelika komplex. Kan det vara så att de jobbar åt statsapparaten och håller på och indoktrinerar, hjärntvättar eller åsiktsregistrerar den svenska befolkningen? Varför får de förfölja och etniskt rensa sina sajter, medans Hulda 80 år gammal från Säffle får tre månaders fängelse om hon skriver något fel på internet?.
b156565e26e88ffd_org.jpg
Facebook serverhall i Luleå
Vi har våra ögon på er. Historien kommer att döma er hårt, och förhoppningsvis domstolar inom en snar framtid. Vi kommer alltid att tro på oss själva och vår rätt, frihetskampen är vår, precis som andra urfolk och nationer som lider förtryck världen över.

 

  • Hell Sigrun. Solen och segerns runa. 
  • Hell Norden
  • Hell SHF

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s