Jag är Odinist, jag styr mig själv!

Vi som folk måste återuppväcka känslan för vårt folks rötter. Detta i sin tur skapar förhoppningsvis en känsla av ansvar och ger energi åt en moralisk kompass, så att åtminstone de mer självständigt tänkande medborgarna i samhället instinktivt kommer att veta vad som är sunt och naturligt, samt vad som är degenererande och främmande…och resten kan följa deras exempel.

Det fungerar bevisligen inte med den form av demokrati vi har idag för vårt folk. Inte heller passar ideologier som kommunism, abrahamitiska kulter eller anarki för vårt folk. Vad skulle då kunna passa oss? Som tillhörande de indoeuropeiska folken är vår förkristna, ursprungliga och andliga tradition hednisk. Denna hedniska tradition har gått under många olika namn där Asatro, Forn Sed, Wotanism och Odinism är några av dem. Fortsättningsvis använder jag mig av namnet Odinism i denna text.

Vi kan som folk inte förvänta oss ett bättre samhälle eller nå insikt om oss själva och vår relation till verkligheten genom ett dogmatiskt ältande av de abrahamitiska kulterna eller genom att gå i korrupta politikers ledband. Vi måste söka sanningen inom oss själva, samt lösa förintelsen av vårt land, folk och kultur med utgångspunkt från våra egna behov och förutsättningar. Dessa olika behov och förutsättningar är individuella men samtidigt färgade av den kulturella och genetiska omständighet vi befinner oss i: vårt folk…vårt blod.

Vårt folks mentalitet är en produkt nedärvd genom generationer från våra förfäder; vad de trodde och tänkte på. Våra kroppar är på samma sätt en produkt av många tidigare generationers gener. Odinism är det naturliga uttrycket för våra förfäders sätt att se på verkligheten, naturen, världen och sig själva. Odinism är den inre kraft och det inre flöde – blodet – vilket sammanlänkar oss med vårt andliga ursprung. Detta oavsett om folk är medvetna om det eller ej.

Om Sverige och Europa ska kunna räddas undan den pågående förgörelsen bör vårt folk återvända till sin ursprungliga andlighet – sitt naturliga tänkande – och därmed främja sitt eget och motstå den maktelit, samt de abrahamitiska kulterna som råder över oss.

Vi ser hur dagens samhälle – vilken i mångt och mycket bygger på kristet tänkande – under lång tid ägnat sig åt att systematiskt utrota folkreligioner (folkliga traditioner), samt exploatera både land och dess folk. Vill vi ha det så? Om inte så bör vi snarast återgå till Odinism, vår ursprungliga och andliga tradition. Detta för att i möjligaste mån undvika underkastelse inför makteliten vilka kontrollerar oss uppifrån och utifrån. Odinism är frihetens, livets och vårt folks sanna väg…och den ger antagligen makteliten mardrömmar. För är det något dessa räds så är det fria män och kvinnor som kan tänka själva. Sunt förnuft, heder, lojalitet, rättvisa, samt självförsörjande och självständiga individer verkar utgöra ett stort hot mot denna maktelit. Så gör det rätta…återgå till dina egna rötter. Ett folk utan sina rötter är som ett träd utan sina rötter…vacklande och döende.

Pierre Larsson

1 kommentar

  1. Och vart kom du till att konvertera till Odinism, min vän? Jag må vara utav Samisk börd, men vill bli av med ondskan den kristne djävulen, bringar över båda våra folk.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s